top of page

VALMENNUSPALVELUT

           PERSONAL TRAINING-YKSILÖVALMENNUS

Haluatko aloittaa kuntosaliharjoittelun, mietitkö että harjoitteletko oikealla tekniikalla vai kaipaatko lisää tehoa harjoitteluusi? Valitse silloin yksilövalmennus.

Ota yhteyttä ja kerro minulle tavoitteesi, niin minä kerron miten saavutat sen!

Fresh Tomato Salad
           RAVINTOVALMENNUS

Haluatko oppia syömään paremmin ravintosuositusten mukaisesti, pudottaa painoa

tai kaipaatko vain tarkastusta nykyiseen ruokavalioosi?

Silloin ravintovalmennus on sinun valintasi!

           PAINONHALLINTA-PIENRYHMÄVALMENNUS

 

PAINONHALLINTA-valmennus tähtää painon pudottamiseen ja tavoitepainon ylläpitoon. Opit tutkitusti järkevät painonhallinnan perusteet sekä teoriassa että käytännössä. Valmennuksen aikana otat jo monta harppausta kohti tavoitepainoasi.

 

           RAVINTO-PIENRYHMÄVALMENNUS

 

RAVINTO-valmennuksen tietoiskut, tehtävät ja tehokkaat liikuntatuokiot yhdessä ruokavaliomallin ja liikuntaohjelman kanssa luovat pohjan kestävälle muutokselle.

           KAHVAKUULAOHJAUKSIA RYHMILLE TILAUKSESTA

Kahvakuulaharjoittelu kehittää lihaskunnon lisäksi kehonhallintaa, tasapainoa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Kahvakuulalla voit treenata missä vain ja harjoitellessa on kaikki lihasryhmät työssä. Kun suuret lihasryhmät tekevät työtä, syke nousee helposti ja samalla sydän, hengitys- ja verenkiertoelimistö kuormittuu tehokkaasti.

Kahvakuulaharjoittelun perustana on heilurimaiset liikkeet ja painonnostosta tutut tempaus, rinnalleveto ja työntö. Kahvakuulalla harjoitellessa liike lähtee aina lantiosta eli lantio ja jalat tekevät suurimman osan työstä. Pidä selkä suorana ja taivuta polvia!

bottom of page