top of page

SYKSYLLÄ 2017 ALKAVAT PIENRYHMÄVALMENNUKSET

           LIIKU JA LAIHDU YHDESSÄ

PAINONHALLINTA-pienryhmävalmennuksessa tutustut kestävyysliikuntaan ja kuntosaliharjoitteluun sekä muutat elintapojasi pysyvästi paremmaksi ja pudotat painoa.

Valmennus sopii sinulle, joka kaipaat apua ja tukea painonpudotukseen tai sinulle, joka tavoittelet aktiivisempaa elämäntapaa sekä parempia liikunta- ja ruokailutottumuksia.

PAINONHALLINTA-pienryhmävalmennus alkaa 5.9.2017. Valmennuksen kesto on 3 kk ja hinta 79 €/kk. Valmennus sisältää viikoittaiset tapaamiset, yhteiset harjoitukset, kotijumppa- ja viikko-ohjelmat sekä tietenkin tavoitettasi tukevan ruokavalio-ohjeen.

Sitovat ilmoittautumiset numeroon 040 535 5037 tai sähköpostilla tiina.luostarinen(a)sportti-design.fi.

 

Osallistujaminimi 4 henkilöä.

           PUDOTA PAINOA SYÖMÄLLÄ OIKEIN

 

RAVINTO-pienryhmävalmennuksessa panostetaan terveelliseen ravitsemukseen ja edistetään hyvinvointia, suorituskykyä ja kehonkoostumusta sekä tietenkin samalla pudotetaan painoa.

 

Valmennus sopii sinulle, joka haluat oppia lisää ravitsemuksesta ja edistää terveyttäsi tai sinulle, joka haluat muuttaa päivittäisen ravitsemuksesi pysyvästi paremmaksi tai haluat vain lisää virtaa arkeen tai kuntoiluun.

RAVINTO-pienryhmävalmennus alkaa 7.9.2017. Valmennuksen kesto on 3 kk ja hinta 79 €/kk. Valmennus sisältää viikoittaiset tapaamiset, yhteiset harjoitukset ja tavoitettasi tukevan ruokavalio-ohjeen sekä kotijumppa- ja viikko-ohjelmat.

Sitovat ilmoittautumiset numeroon 040 535 5037 tai sähköpostilla tiina.luostarinen(a)sportti-design.fi.

 

Osallistujaminimi 4 henkilöä.

bottom of page